ALFA ROMEO Reservdelar

Behöver du detaljer för din ALFA ROMEO? Vi har allt du behöver!

Köp lönsamt bilreservdelar ALFA ROMEO 147

147

Bildetaljer för fordon ALFA ROMEO 146 på nätet

146

Bildetaljer för fordon ALFA ROMEO 166 på nätet

166

Bildetaljer för fordon ALFA ROMEO 145 på nätet

145

Ursprungsdelar ALFA ROMEO BRERA nätaffär

BRERA

Ursprungsdelar ALFA ROMEO 155 nätaffär

155

Ursprungsdelar ALFA ROMEO 164 nätaffär

164

Reservdelar ALFA ROMEO 1750-2000

1750-2000

Reservdelar ALFA ROMEO 75

75

Reservdelar ALFA ROMEO MONTREAL

MONTREAL

Reservdelar ALFA ROMEO SZ

SZ

Reservdelar ALFA ROMEO RZ

RZ

Reservdelar ALFA ROMEO GTA

GTA

Reservdelar ALFA ROMEO 90

90

Reservdelar ALFA ROMEO 2300

2300

Reservdelar ALFA ROMEO ARNA

ARNA

Reservdelar ALFA ROMEO 6

6

Reservdelar ALFA ROMEO MITO

MITO

ALFA ROMEO delar ALFA ROMEO Bildelar

Som en del av FIAT GRUPPEN från 1980-talet var det italienska märket Alfa Romeo grundat av fransmannen Alexander Darrakk. När logon utvecklades krävde ledningen att den skulle symbolisera kraft och entreprenörsanda. På det viset utvecklades den legendariska Alfa Romeo logon till den vi har idag- en orm slukandes en person och ett rött kors. Historien bakom märkets namn är mer invecklat. Det första ordet är en akronym av ”Anonima Lombarda Fabbrica Automobili.” Ordet ”Romeo” lades till år 1915 när företagets överhuvud var Nicola Romeo.

Den första stora succen i märkets historia var när racerbilen Alfa P2 vann tävlingen ”The Motor Racing Championship” år 1925. Precis då hade företaget öppnat en avdelning med racerbilar. Under mitten av 1920-talet när hela Italien led av ett ekonomiskt tillbakafall fick företaget stöd av länder som USA, England, Spanien mm. Under de kommande tio åren blev företaget trots allt åternationaliserat.

På grund av Alfa Romeos upp-och nergångar beslöt ledningen under 1970-talet att samarbeta med andra biltillverkare. Anledningen till detta var brist på pengar till att producera nya bilmodeller. Dessutom började företaget att tappa mark, vilket inte hade någon positiv inverkan på försäljningen. Efter ett kortsiktigt samarbete med Nissan, vilket ledde till utvecklingen av Arna modellen, beslöt man sig för att slå sig ihop med Fiat. Detta var början på den andra omgången av Alfa Romeos framgångar.

Varken Alfa Romeos bilar eller bildelar är billiga. Speciellt om man beslutar att köpa bildelar i specialaffärer eller bilvärkstäder. Det enda bra alternativet till detta är att beställa bildelar till ett bra pris och en kort leveranstid från internet. Oavsett om du har en Alfa Romeo eller an annan bil, t.ex Chevrolet, Mazda eller MG kan du alltid hitta lämpliga bildelar i vår internetbutik!

  • Kontakta oss
  • Villkor och bestämmelser
  • Integritetspolicy
  • Vårt företag
  • Betalning
  • Frakt
  • Annullera beställningar
  • Byte
  • Nyhetsbrev
  • Däck