AUDI Reservdelar

Behöver du detaljer för din AUDI? Vi har allt du behöver!

Bildetaljer för fordon AUDI CABRIOLET på nätet

CABRIOLET

Ursprungsdelar AUDI A2 nätaffär

A2

Ursprungsdelar AUDI ALLROAD nätaffär

ALLROAD

Reservdelar AUDI QUATTRO

QUATTRO

Reservdelar AUDI V8

V8

Reservdelar AUDI Q5

Q5

Reservdelar AUDI Q3

Q3

AUDI delar AUDI Bildelar

Utseendet på den välkända Audi-logon med fyra ringar utvecklades inte av en tillfällighet. På grung av den internationella finanskrisen år 1932 beslöt ett par lånegivare att slå ihop Audi, DKW och Horch till ”Audi Union” gruppen. Bankdirektörernas beslut, som grundades på deras egen oro att inte förlora på investeringen, bidrog till den snabba utvecklingen av varumärket Audi, både i Tyskland och runt om i världen. Den mest framgångsrika perioden i bilmärkets utveckling anses vara år 1970, när chefen för företagets ritkontor var Ferdinand Piëch. Det var under dennes ledning som man skapade världens första passagerarbil utrustad med permanent hjuldrift. Det var under den perioden som motorn med fem cylindrar och turboladdande teknologier utvecklades.

Företaget, som fick en ny start när Piech började arbeta där, gör ett genombrott nästan varje år i bilindustrin. Bland de nya teknologierna finns t.ex. karosser i aluminiumoxid, hybrid-drive, ekonomiska diesel motorer med direkt injektionsteknologi, mm. Antagligen ärvde Ferdinand Piech sin talang från sin farfar, den välkende Ferdinand Porsche. Formgivaren hade också en kommersiell talang. År 1976 fick han iden att helt ändra företagets riktning och år 1980 introducerade han en ny sensation på ”Motor Show” i Geneve, nämligen drivhjul sportkupen. Det var under denna period som benämningen ”Quattro” infördes för drivhjulssystem.

Märket Audi har alltid präglats av hög kvalitet på grund av utmärkta beslut både vad gäller den tekniska delen samt själva formgivningen av produkterna, men märket har inte varit prismässigt tillgängligt för massorna. Detsamma gäller för Audis bildelar. Dagens Audihandlare har större tur än den föregående generationens, eftersom man idag kan handla allt man behöver via internet till ett betydligt billigare pris än i specialiserade butiker eller bilverkstäder. Utubdet av reservdelar är mycket brett- stötdämpare mm kan hittas för Audi men även för andra märken som Fiat, CHEVROLET och CITROEN.

  • Kontakta oss
  • Villkor och bestämmelser
  • Integritetspolicy
  • Vårt företag
  • Betalning
  • Frakt
  • Annullera beställningar
  • Byte
  • Nyhetsbrev
  • Däck