SUBARU Reservdelar

Behöver du detaljer för din SUBARU? Vi har allt du behöver!

Bildetaljer för fordon SUBARU TRIBECA på nätet

TRIBECA

Bildetaljer för fordon SUBARU VIVIO på nätet

VIVIO

Bildetaljer för fordon SUBARU SVX på nätet

SVX

Ursprungsdelar SUBARU VANILLE Buss nätaffär

VANILLE Buss

Ursprungsdelar SUBARU 1800 XT COUPÉ nätaffär

1800 XT COUPÉ

Reservdelar SUBARU MV

MV

Reservdelar SUBARU XV

XV

Reservdelar SUBARU BRZ

BRZ

SUBARU delar SUBARU Bildelar

Fuji Heavy Industries var det företag som utvecklat och lanserat bilmärket Subaru år 1954. Angående namnet är det värt att notera, att förutom ett vackert namn och betydelsen av ordet (Subaru är det japanska namnet på en grupp av sex stjärnor i stjärnbilden Oxen) har det även en annan innebörd., nämligen att företaget Fuji är en sammanslagning av sex andra företag. Ordföranden för bolaget tyckte så mycket om denna metafor att han ville att hans varumärke skulle symbolisera den.

Under 1954 utvecklades den första prototypen av en ny bil som kom att kallas P-1. Bara ett år senare döptes bilen till Subaru 1500. Vad gäller modellens tekniska egenskaper kännetecknas bilen av en stabil hantering. Detta garanteras av en oberoende framhjulsupphängning, som använder de välvda tvärgående balkarna tillsammans med spiralfjädern och oljedämparen med dubbla åtgärder. Trots den utmärkta tekniska kvaliteten sköts nybilsförsäljningen upp på grund av ekonomiska problem, men denna modell blev en sorts förfader till de kommande modellerna Subaru 360 och Subaru 1000.

Sedan Subaru grundades har det varit en stor efterfrågan på företagets bilar, och det har fått alla möjliga titlar, däribland många "Car of the Year" titlar i Japan och utomlands. Dessutom har Subaru alltid varit ledande vad gäller nya tekniska element, och den grundläggande skillnaden mellan företaget och andra bilföretag är t.ex. installation av fyrhjulsdrivna sedaner, vilket ledde till en stor spridning av bilar av detta märke.

Kostnaden för tillförlitliga bilar av hög kvalitet är ganska hög för medelklassens konsumenter. Dessutom är priset för reservdelar högt i specialaffärer och bilverkstäder, både vad gäller Subaru och andra märken, t.ex. Mitsubishi, Toyota, Honda, osv. Därför föreslår vi att du beställer varorna du behöver, t.ex en termostat, bromsslang , osv i vår webbutik, där priserna är betydligt lägre! Välkommen!

  • Kontakta oss
  • Villkor och bestämmelser
  • Integritetspolicy
  • Vårt företag
  • Betalning
  • Frakt
  • Annullera beställningar
  • Byte
  • Nyhetsbrev
  • Däck