OPEL Reservdelar

Behöver du detaljer för din OPEL? Vi har allt du behöver!

Bildetaljer för fordon OPEL SIGNUM på nätet

SIGNUM

Reservdelar OPEL CALIBRA A

CALIBRA A

Reservdelar OPEL ANTARA

ANTARA

Reservdelar OPEL SINTRA

SINTRA

Reservdelar OPEL CAMPO

CAMPO

Reservdelar OPEL MONZA

MONZA

Reservdelar OPEL SPEEDSTER

SPEEDSTER

Reservdelar OPEL KAPITÄN

KAPITÄN

Reservdelar OPEL MOKKA

MOKKA

Reservdelar OPEL ADAM

ADAM

Reservdelar OPEL CASCADA

CASCADA

OPEL delar OPEL Bildelar

Opel är ett av de äldsta tyska bilföretagen, grundades år 1863, och är idag en del av General Motors. Dess historia började med produktion av symaskiner och senare cyklar. Efter att företagets grundare Adam Opel avled, tecknade företaget ett avtal med ingenjören Frederick Lutzmann angående att bygga en ny bil, och i början av 1900-talet tillverkades en Opel-Lutzmann bil.

Partnerskapet varade tills företaget tecknat ett avtal med den franska biltillverkaren Automobiles Darracq. Det var början på produktion av nya bilar under Opel-Darracq varumärke. Efter en lyckad presentation på utställningen i Hamburgs egen 10/12PS modell, beslutade företaget att byta till produktion av dyrare bilar. Däremot har ett sådant begrepp finns inte för en lång och efter en tid att företaget tillbaka till produktionen av medelklassen bilar.

Början av 1900-talet kan verkligen kallas en guldålder för företaget. Under denna period blev företaget först i landet som använde sig av det revolutionerande löpande bandet för produktionen av bilar, och blev därför nummer ett bland Tysklands biltillverkare. Efter en lång sökning efter investerare stannade Opel vid General Motors. Snart var företaget först i Europa vad gäller bil beslutsfattande. Efterkrigstiden präglades av en period av restaurering av gamla anläggningar och utveckling av de nya bilarnas tekniska egenskaper.

Under hela den moderna historien är Opel i fokus på grund av sin utveckling av högteknologisk utrustning av fabriker och monteringen av dessa. Tillämpning av ny teknik gjorde detta medeldyra märke ett av de bäst säljande i världen. Priserna för reservdelar till Opel-modeller är mycket rimliga, men trots detta är det både enklare och billigare att köpa dem via internet. I specialiserade butiker och verkstäder är kostnaden högre med ca 15-20%. Detta gäller alla reservdelar, t.ex. bromstrumman, stabilisatorn och kamaxeln, och oavsett vilken bil du har! Välkommen att beställa reservdelarna du behöver i vår webbshop!

  • Kontakta oss
  • Villkor och bestämmelser
  • Integritetspolicy
  • Vårt företag
  • Betalning
  • Frakt
  • Annullera beställningar
  • Byte
  • Nyhetsbrev
  • Däck